Kontaktoplysninger - Har du brug for hjælp til keto

Hjemmesiden drives af Keto Fix Danmark og ejes af diætist Kim Larsen.

Kontaktinformationer til ketogen.dk og Keto Fix Danmark

kontakt info til ketogen.dk

Hej, mit navn er Kim Larsen og jeg er ejer af Ketogen.dk som er en del af Keto Fix Danmark og du kan kontakte mig og holdet bag hjemmesiden, hvis du har spørgsmål, feedback eller har brug for råd og hjælp.

I over 20 år har jeg arbejdet med børn med svær epilepsi og gennem en ketogen kur fået en stor del af disse børn af medicinen i samarbejde med børnelæger da keto er en af de få anerkendte behandlingsformer som ikke kræver stærk medicin. Derudover har jeg hjulpet rigtigt mange voksne med større vægttab og bekæmpelse af type 2-diabetes gennem kostændringer.

Jeg er uddannet diætist og har både været selvstændig og arbejdet i det offentlige. På grund af min egen datter selv havde op mod 100+ epilepsi anfald om dagen for mange år siden er jeg i den situation, at jeg er en af de meget få personer i Danmark med over 20 års erfaring med de ketogene diæter.

Der bliver tit snakket om en ketogen diæt virkelig er holdbar i længden og til det kan jeg kun sige at min familie og mange andre i min situation har levet en keto livsstil i nu snart 20 år. Desværre lever vi i en tidsalder hvor man ikke behandler grunden til et problem men udskriver recepter på medicin som kun afhjælper med symptomerne.

Derudover så er vores syn på hvad der er sundt og usundt heller ikke kun baseret på hvad forskningen siger men hvad vi får at vide i medier og livsstilsmagasiner. Her på Ketogen.dk støtter vi normalt ikke nogen produkter og tjener ikke noget på denne hjemmesiden foruden når vi afholder workshops eller udgiver vores egne bøger om kost og fitness.

Du er velkommen til at kontakte mig personligt pr mail, hvis du har viden at dele med mig. Jeg prøver altid at lære. Jeg er stolt af mig selv som forsker og researcher og bruger meget tid på at finkæmme undersøgelser på PubMed for at kunne bakke op om mit indhold her på hjemmesiden.

lidt om holdet bag ketogen.dk

Super fedt, at du gerne vil i kontakt med os som står bag Danmark ældeste hjemmeside omkring hvordan en ketogen diæt og kostændringer kan hjælpe både med helbredet men oveni også er et fantastisk redskab til effektiv vægttab ♥

Holdet bag ketogen.dk er som følger:

  • Ejer, diætist og redaktør - Kim Larsen
  • Kostekspert, faktatjekker, skribent - Sofie Lykke
  • Uddannet personlig træner, skribent - Kent Andersen

Vi får en hel del spørgsmål og henvendelser dagligt så her er lidt hjælp til at komme i kontakt med os hurtigt og smertefrit. Hvis du har brug for support fordi en artikel eller hjemmesiden ikke virker korrekt så send gerne en mail til: [email protected]

Support mailen er dog ikke til generelle spørgsmål, som hvad du kan spise i stedet for forskellige fødevarer og lign. Vi sætter pris på din forståelse da der kommer rigtigt mange spørgsmål som vi selvfølgelig er glade for at modtage.

Medier og Journalister

Er du journalist, blogger eller forfatter, og vil du gerne lave interview, så er du velkommen til at kontakte Kim Larsen på følgende email addresse: [email protected]

Spørgsmål til KETO, LCHF, og livsstil

For spørgsmål til LCHF eller KETO og hjælp til din livsstil så skriv til os på: [email protected]

Vores kontor / Addresse

vigtige informationer

Vi tager ikke mod klienter eller personlige henvendelser på adressen angående artiklerne.

Skriv altid først til os inden i besøger os på kontoret da vi desværre har en længere venteliste til folk som har brug for personlig hjælp som for eksempel en kostplan eller hjælp i form af en uddannet personlig træner.

Start din nye tilgang til kost

Profilbillede af diætist Kim Larsen og ejer af ketogen.dk

Selv om vi desværre ikke kan hjælpe alle personligt med hjælp og vejledning og jeg personligt fokusere på, at hjælpe børn med svær epilepsi gennem kosten så er ideen med hjemmesiden Ketogen.dk, at skrive artikler og bøger som kan hjælpe den brede befolkning til bedre, at forstå keto og hvordan diæten kan hjælpe dig.

En ketogen kost behøver ikke være en livsstil det kan også bare være et midlertidigt redskab til at nå dine mål når det drejer sig om at tabe de overflødige kg eller fixe en eller flere såkaldte livsstilssygdomme.

Positive tanker, og held og lykke med dine mål!

diætist og redaktør Kim Larsen

Kontaktoplysninger
Opdaterede kontaktoplysninger til holdet bag Ketogen.dk
Hjemmeside Information

Denne side på ketogen.dk er sidst blevet opdateret og faktatjekket den 10 Januar, 2023.

✅ Find diætist Kim Larsen på twitter.

Nyheder
Fra og med den 1 December 2022 er ketofix.dk blevet slået sammen med Ketogen.dk og kostekspert Sofie Lykke er blevet en del af holdet bag hjemmesiden.
Vigtigt

Ketogen.dk er vores projekt til at hjælpe folk gratis med de ketogene diæter ved at skrive opdaterede og relevante artikler med fokus på forskningen.

Vi tager ikke imod potentielle klienter på kontoret. Kontakt os pr mail og få en aftale i stand.