Alt om siden Ketogen.dk

Er du motiveret til at finde en sundere livsstil som fungerer for både dig og din familie i hverdagen? Målet med Ketogen.dk er at give dig et redskab til vægttab som både kan være midlertidigt eller en livsstil som kan hjælpe dig med at etablere sunde og gode vaner.

En sund livsstil begynder med små ændringer. Mange steder på nettet kan man finde råd om hurtige slankekure. Hvis du før har prøvet forskellige diæter og tænkt: "Hvorfor virker det ikke?", så er du ikke alene. Men der er altid håb forude.

Målet med ketogen.dk er at hjælpe dig med en ligetil vejledning omkring permanente livsstilsændringer. Keto diæten er ikke for alle personer, da vi alle er forskellige.

Men selv hvis keto ikke er dig i længden så kan kuren bruges midlertidigt til at nå dine personlige mål især når det handler om vægttab. En keto kur kan også hjælpe dig godt på vej til at holde fast i dine nye livsstilsændringer, fordi man ser resultaterne så hurtigt, at din motivation får et ordentligt positivt boost.

Sunde vaner gennem kostændringer

Hvilken vane hos dig selv vil du helst ændre først? Mange af os kender vores svagheder, men du bør også huske husk at du gør meget rigtigt i løbet af din hverdag! Spørg dig selv, hvilken vane du er klar til at fokusere på først.

Kender du til trangen til en snack sent om aftenen? Mange af os kender til denne trang. Men ved du hvorfor? I mange tilfælde får trætheden os til at lede efter hurtig energi og afstresning gennem maden.

Læg de sukkerfyldte godter til side. Hav i stedet sunde snacks ved hånden, som du kan nyde uden skyld. Det kan faktisk være nemmere at indføre en sund vane end at bryde en dårlig. Så skift de vaner ud, du ikke er stolt af, med sundere alternativer. Hvad med en kop te eller en portion frisk frugt?

9 skridt til en sundere livsstil på alle slags slankekure

Her er 9 trin til en sundere livsstil og personlig udvikling med fokus på velvære og personlig udvikling:

 1. Begynd dagen positivt: Tag en morgengåtur eller lav en kort yoga/udtræknings session efterfulgt af en sund morgenmad. En god start på dagen.

 2. Grøn er skøn: Indfør mere frugt og grønt i din kost. Prøv at tilføje lidt spinat i din smoothie eller snack på friske bær.

 3. Madlavning med kærlighed: Når du laver mad fra bunden, så kender du hvert eneste ingrediens i din kost. Frisk laks med en side af grønt er både lækkert og nærende.

 4. Vælg vand: Hydrering er nøglen i alle typer slankekure. Vand holder dig frisk og hjælper din krop med at fungere optimalt.

 5. Styr din søde tand: Får du let sukkertrang? Gå efter at nyde et par frugter eller nødder i stedet for slik. Lær at værdsætte den naturlige sødme.

 6. Rene ingredienser: Vælg altid produkter uden tilsat sukker. Læs etiketterne nøje, og vær opmærksom på ingredienserne.

 7. Variation i din træning: Din krop elsker udfordringer, så mix styrke og cardio. Find noget, du brænder for, og gør det regelmæssigt.

 8. Rutiner skaber ro: Prøv at holde faste spise- og sovetider. Din krop vil takke dig.

 9. Kortvarig aktivitet: Husk selv kortvarige aktiviteter kan booste din energi og fokus. Så næste gang du føler dig træt, prøv en kort gåtur.

Indtægtskilde på Ketogen DK

Gennem mange år drev jeg min egen kostklinik i Varde, men siden januar 2023 har jeg dog valgt at sælge klinikken og fokusere på at være selvstændig konsulent.

Ikke nok med at jeg nærmer mig pensionsalderen, så er mit mål at brede informationerne omkring keto kuren til så mange mennesker som overhovedet muligt. Gennem mit job har de fleste henvendelser været fra personer med epilepsi problemer.

Dette var også en af grundene til jeg startede den frivillige forening “Ketogen DK” som hjemmesiden drives igennem. Vi er non-profit og når vi endelig vælger at markedsføre noget, så er det vores egne e-bøger eller workshops om keto og sunde livsstilsændringer.

Vi tager ALDRIG imod sponsorater og bruger heller ikke affiliate links ligesom mange af de større medier. Vores mål er kort og godt at udgive artikler og guides om sundhed, som er baseret på fakta og som er forholdsvis lette at læse.

Sunde vaner med holdet bag Ketogen DK.

Holdet bag Artiklerne

Her er en kort introduktion til holdet bag artiklerne her på ketogen.dk

 • Kim Larsen: Kostvejleder og redaktør og officiel ejer af hjemmesiden.

 • Sofie Lykke: Faktatjekker og uddannet kostvejleder.

 • Kent Andersen: Uddannet personlig træner og skribent på siden.

 • Tina Larsen: Support ansvarlig på siden og står på alt det tekniske.

Som du kan se er vi ikke verdens største team men vi er alle investerede i disse emner som vi skriver om og foruden uddannelse så har vi også sundhed og velvære tæt på livet i vores hverdag.

Vores vigtigste formål er at gøre artiklerne letforståelige, så læserne kan både forstå koncepterne, men også selv tage et kvalificeret valg om keto er noget for jer eller ej. Alle er velkomne til at skrive med feedback og spørgsmål.

Kim Larsen ejer ketogen.dk og er leder forningen ketogen dk.

Artikel sidst opdateret den 5 Maj 2024.